Konsultacije

Klikni na ikonicu ukoliko želiš odmah do kontakt forme ili pročitaj više o tome…

Kako izgleda seansa sa mnom

Da bi se razumeo san potrebno je aktivno učestvovanje snevača i analitičara i 1h. Zakaži seansu i spremi se za proces koji je kompleksan i iziskuje tehnike i metode kojima dolazimo do odgovora.
 
Potrebno je da zapišeš snove, a ja uvek kažem bar dva, jer imaš moju pažnju i podršku punih sat vremena, tako da ne želim da se dogodi da rešimo jedan san pre vremena i ostaneš uskraćena za razumevanje još jednog.

Koliko snova uspemo da analiziramo?

To uopšte nije važno! Nećeš ništa više dobiti time ako analiziramo pet snova umesto jednog. Najvažnije je razumeti dinamiku nesvesnogi koren prepreke.

Šta ti treba da radiš pre seanse?

Ono što je važno da znaš pre nego što klikneš dugme zakaži seansu jeste da ti ne treba nikakvo predznanje ili priprema, ja vodim kroz ceo proces, možeš se potpuno opustiti. Besplatno skini moj dnevnik snova  kako bi ti bilo lakše da san zapamtiš.
U dnevniku ćeš naći upute na šta treba obratiti pažnju, tako da će proces analize biti olakšan, a ti dobiti dublje uvide i u one snove koje analiziraš i bez mene.

Mesto?

Seanse su isključivo online. Kada zakažeš termin dobijaš svoj link za Zoom ili Skype, jer mi je veoma važno da se vidimo dok radimo na snu. Nekada ekspresija lica kaže mnogo više nego reč. Zato brzo klik na dugme zakaži seansu i započnimo proces analize tvojih snova.

Koliko seansi je potrebno?

Od svakog sna nešto dobiješ, ali to ti je kao da ideš jednom u teretanu: dobiješ upalu mišića, ali ti se ne zategne telo. Kontinuitet je važan , jer praćenjem snova pratiš sebe, svoj život i svoj unutrašnji rast.

Pogledaj iskustvo snevača:

Da li znaš da vođenje dnevnika ima terapeutsko dejstvo, iako možda i ne razumeš snove? Olakšaj sebi razumevanje snova, tako što ćeš voditi dnevnik.

Dnevnik snova by psihologija snova

Preuzmi potpuno besplatno dnevnik snova!

Preuzmi potpuno besplatno priručnik!

Priručnik: Košmari, noćni teror, paraliza sna

Preuzmi potpuno besplatno Priručnik!

Imaš pitanje za mene?